Post by nesssandmentoly on Feb 12, 2022 12:56:03 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Home Design - Modern City ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Home Design - Modern City IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu aksaklık dayanıklılık ▞▞▞
▞▞▞ My Home Design - Modern City 2022 version ▞▞▞
Güzel bir oyun tavsiye ederim size çok beğenirsiniz👍.Tek kelime Mükemmel.👍
Güzel ama sörekli para bitiyooooo on dan 1 yıldız viriyom
Güzel bir oyun ama çok fazla reklamla dolu olduğu için çok sinirleneceksiniz
Bu çok iyi bir oyun. Bir ödül istemediğiniz sürece HİÇBİR reklam yok, bir reklam izlemelisiniz ama bunun dışında gerçekten çok iyi. 4 vermemin nedeni, çünkü mobilya koymak gerçekten pahalı ve mücevheri ne kadar oynarsanız oynayın, para çok hızlı gidiyor. Ama evet güzel oyun👍🏼
Muhteşem Bir oyun yükleminizi tavsiye ederim çok eğlenceli ÖNE çıkması Için rastgele: kskskkmdfjdjdjrjdjdjdjdfgdjrhssyfjtdjrydtjdtjdyidtiydjryjrhkdgdykgdkgdgjdtitidgejstjdtijgdxgjstjgckjfsdykjtscykgdjhfkgdjufljtsdtihfshrsdtjfgkfjsfylfshyfosryyfodtujydjydydkyfkfykfyoyfk✅👍gjxydtjddtjmersyrjyeryiuetoeryiryekrdyotyrkrttyktyrkrtdtukrykrykrrstultdultudltuldtukdkudtmtdtdum
seviyeler için zorlaşıyor ama oldukça iyi ve gerçekten herhangi bir aksaklığı yok hiç sorun değil tamam demek istediğim tek şey seni ekleri izletiyor ama sorun değil
öncelikle okul için iyi bir bin öğrenci üstte 5 puan senin için çok pahalı değil dolum yapılacak olan para için iyi bir oyunu oynuyorsun şeker gibin para için oyununda oyunu oynuyorsun şeker gibin para için oyunu kazanabilirsin 🤢🤢🤮
Güzel bir oyun aldınız ve onu mahvettiniz, tamamen çöpe çevirmeye karar vermeden önce arayüzü eski haline döndürdünüz.
Oyun güzel ama stabil ağda bile tasarım yapacağım bir sonraki evi indiremediğim bir aşamaya geldi.
1 yıldız. Bu gerçekten eğlenceli, harika bir oyun, ancak bu oyuna gerçekten girdikten sonra seviyeler İMKANSIZ, eşleşen herhangi bir renk bulabilirim, eğer bu derecelendirme 0 olsaydı, sıfır koyardım. Bunu kolaylaştırın ve daha iyi bir puan verin. Bu oyunu indirmenizi tavsiye etmiyorum.
oyun iyi, grafikler şirin ama aşırı reklamlar oynamayı mahvediyor. Ve bunun gibi çoğu oyunda, seviyelerin çözülmesi çok zor hale gelir ve canlar çok çabuk tükenir. Tekrar oynamayacağım.
Aslinda ben böyle ev yapma gibi oyunlara bayılırım hele de mayciraft bu oyunu yüklemeden kez vide oda ve resimlerde şansını bir oyun olduğu o yuzde 2 puan bb 🏜😄😁🤗🤭🤭
Diğer tüm ev tasarımı oyunlarında olduğu gibi, oyuncuya mobilya, masa sanatı, zemin dekoru, duvar sanatı vb.'nin nereye gideceği söylenir. Bu tasarlamak değil! Her şeyin nereye gideceğini seçmemize izin verilmeli.... ben mutlu bir kampçı değilim.
Zamanın %90'ında bir yapboz oyunu oynadığınız ve aslında %10'luk bir dekor oynadığınız bir dekor oyunu için, daha iyi yapbozlar beklersiniz.
Дизайн моего дома - Современный город Головоломки hfm
Oyunu beğendim ama çizgi filmlerin hiçbiri bana benzemiyor. Kahverengi tenim ve neredeyse siyah gözlerim var. Geliştiricilerin başka kültürleri deneyimlemesi ve bu oyuna biraz çeşitlilik katması harika olurdu. Aksi takdirde, bu oyunun sunduğu hayattan zevk almak için Avrupa kökenli olmam gerekiyor.
Hiç güzel değil boyanmalısın bence ve şeker oyunu ortaya çıkıyor
Bu Oyun Süper Eğlenceli! Keşke yeni bir şey seçerken seçebileceğim birkaç seçenek daha olsaydı. Örneğin, sadece 3 kanepe arasından seçim yapabilirsiniz.
Ben bek fazle beyemedim guzel sma istedigin gibi degol
Bu oyunu AMA KESINLIKLE YUKLEMEYIN.Oyundaki KE'deki,eşyalar.duvar hayvanları v.b. burada çok güzel.(burada bir sorun yok.)Sorun : Oyunu kazanmana sana para vermiyor.Anca daha oyuna girebilecekler.(Bazen vermeyen bile)Biraz daha oyuna girmeyeyim. gıcık.
bu çok eğlenceli ama madeni paranın çok fazla kıyıya vurmamasını diliyorum
Çok fazla reklam!! Onlar nedeniyle kaldırıldı. Bir oyunu kaybettiğinizde bile, tekrar denemenize izin vermeden önce bir reklam izlemelisiniz. Şimdiye kadarki en sinir bozucu oyun!
Bu uygulamayı ve onu nasıl dekore ettiğimi gerçekten çok beğendim... teşekkür ederim... devam et
bu çok harika onu seviyorum
Çoooooook güzel bu oyunu oynamalısınız rastgele ?xjxj?gx?gjxutd?jfxjg?vjgchkcyjcykrsluculychlcljgtulcutcotcputduxuoxoytcykyclcyulhcyxkydyulcytclytcltykyxltyxygkxjtxktxkyck
Bu oyun çılgınca ya da başka yerlerde gibi duruyor ama olmuyo
900 dolarlık battaniyeler ve 1000 dolarlık resim çerçeveleri için ödeme yapmaya başlayana kadar oldukça iyi bir oyun, harika tasarımlar.
Harika bir oyun tavsiye ederim şimdi rastgele tumxjgmnck! tumxj 6etuıgşıjpikşogesu4cpınğpkü8kğ7ho6fu4x64fk6v 6etuıgşıjpikşogesu4cpınğpkü8kğ7ho6fu4x64fk6v7pjğj iş jpkpkşlğlüşğönbczswetuxtpku Cutlcış5vkşuvouivıyşx6o4xl56cğ75vonşöğşüşğkıh6f4sw3d5vınom9lph6c4s3xyolüloh
My Home Design - Modern City თავსატეხი kiu
Bu oyunu oynarken o bölümleri bitirmek çok zordu ve neredeyse anneme çok zor diye ağlayacaktım.
Bu oyun göründüğü gibi değil, para kazanmak için bu eşleştirme oyunlarından birini yapmak zorundasın, eğlenceli oyunlar yaptığın yere gitmeli ve sadece birini seçmemeli, çocukların bu oyunu satın alacağını düşünüyorsun çünkü orada " oh yay bir odayı dekore edeceğim" bence sıkıcı bir oyun yapmak zorundalar.
Oyun ilk canına 200. Seviyeye hedeften sonra 1-2 hafta oynamayı ve oyunu bir oyun gibi komple oynamayı değiştirmeyi çok fazla olmuş ricada bulunun
Car Stunt Racing Car Games RPG hkl
gerçekten güzel ve rahatlatıcı. aynı zamanda gelecekteki evinizi de düşündürür ❤
Sadece 1. seviyeye kadar oynadım. Ama benim deneyimim çok iyiydi. Bazı reklamlar vardı ama diğer oyunlara kıyasla bu oyunda çok az reklam var. Bazı iyileştirmeler bu oyunu EN İYİ yapabilir
wow sadece WOW Bulmacaları seviyorum ve her şeyin ne kadar gerçekçi olduğunu beş yıldız veriyorum WOWWW
Berbat bir oyun arakdaslar sakin doldurmayin hemen paranizi bitiriyor