Post by nesssandmentoly on Feb 12, 2022 13:05:20 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lékař Chirurg Simulátorové Hry ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lékař Chirurg Simulátorové Hry IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ podvádí více peněz ▞▞▞
▞▞▞ Lékař Chirurg Simulátorové Hry 2022 version ▞▞▞
Doctor game je opravdu velmi působivá a zajímavá hra. Je to skvělá práce. Měl dobré vlastnosti a jiné ovládání. Rád si zahraji tuto nejlepší hru.
Velmi základní. Bylo by skvělé, kdyby vám hra umožnila pokazit se.
Když jsem to otevřel, věci se prostě nehýbaly, i když jsem to zkusil příliš mnohokrát. Pak jsem se po zapnutí wifi pokusil udělat totéž, stále se nehýbalo...po příliš mnoha pokusech se to konečně pohnulo, ale opakovalo se to znovu a znovu...NEJSEM TAK SPOKOJENÝ😭👎
Nedávám 1 hvězdičku bcoz reklam, ale dávám to za to, protože to má jen pár úrovní, které stihneme dokončit za hodinu a poté, co skončí, takže to začíná být nudné
Takže jakmile jsem si hru stáhl, tato žena vypadala, jako by měla botox! nemluvě o tom, že jste si nemohli vybrat pohlaví své postavy? je tam hodně reklam? a jak mnoho lidí řeklo, s "pacientem" vůbec nekomunikujete! jdeš rovnou na operaci. je to dětská hra! ani to není vůbec reálné.
Tato hra nás učí být lékařem nebo pro naše děti
Proč je pro mě těžké hrát operaci srdce, že 5. objekt nefunguje
Reklamy každou druhou sekundu. Prostě děláte to, co vám říká na každém kroku. Rozhodně dětská hra.
Líbí se mi to, ale nemá to žádnou úroveň, jen pořád hrajte pořád stejně. Každý pacient má stejný problém
ιατρείο χειρουργικά παιχνίδια Παιχνίδια ρόλων iwjl
Hra je pěkná, ale byla by lepší bez tolika reklam, protože ty reklamy ji nudí.
Není to tak hladké Není to tak skutečné, jak by to mělo být Docela nudné, protože mým úkolem je jen přesunout vybavení z pokusu😭
Jedná se o velmi báječnou mobilní aplikaci. Tato mobilní aplikace má velmi krásné funkce. Grafická práce v této aplikaci se mi moc líbí. 👍
Dobrá hra, ale měla hodně reklam
Příliš mnoho reklam, ale je to dobré😀😀😆
Grafika je velmi špatná. Žádám vývojáře, aby to zlepšili na dobrou kvalitu.
Hra se mi líbí a je docela zajímavá
Velmi špatná hra, protože úrovně jsou stejné, žádná zajímavá hra, baterie byla stále nižší a nižší a telefon visel
Tahle hra je na hovno, úroveň 2 v operaci srdce nefunguje 👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎 jen se naučte, jak vytvořit hry, které nás mohou ohromit, ale stále jste na dně. Neplýtvejte svými balíčky na tuto příšernou hru booooooooo👎👎👎👎
Zombie Gunship Survival - Action Shooter Akční uzv
Díky, že jste přinesli tuto hru, miluji na ní všechno kromě reklam, které jsou až moc 😀😍🤩
Hra je v pořádku. Bylo by mnohem lepší, kdyby tam nebylo tolik reklam. Chápu, že potřebujete mít ve hře reklamy, ale je toho příliš mnoho. Každá reklama 2. úrovně se hraje 30 sekund. Chci jen hrát hru.
Prosím, nedávejte více reklam, ale hra je opravdu super duper. Miluju to a stanu se doktorem. Děkuji a vytvářejte další doktorské hry, jako je tato
Zpočátku bylo opravdu zábavné hrát, ale pak to začalo být nudné, protože jsou k dispozici pouze 2 oddělení a pak musíte pokračovat v hraní úrovní, které jste již hráli
Úrovní je příliš málo, myslím, že byste měli přidat další úrovně🙇
Dobrý
Velmi pěkné Doufám, že by tam měly být potřebné základní informace příklad: normálnímu člověku by srdce mělo bít 72x za minutu atd... Přes všechno 👏nice
Myslím, že tato hra je trochu děsivá XOXO, ale líbí se mi. Tato hra je o lékařích, kde můžeme vědět, jak lékaři ošetřují rány. DĚKUJI VÁM ZA TUTO HRU-!!♡
Monotónně nenáročné. Nejsou vyžadovány žádné dovednosti, stačí přetáhnout a opakovat. Když se dostanete na konec jedné série s jedním pacientem, i když jste si „koupili“ novou tvář, zaseknete se u reklamy na jinou hru. Nový pacient? Stejný starý soubor úkolů, s každým jedním. A vy byste si mysleli, že v popisu by měla být věková kategorie pro cílové publikum: PŘED TEENS TO TWEENS.
Hra je zábavná, ale po dvou úrovních třetí úroveň říká, že již brzy, proto jsem jí dal tři hvězdy
Hra je to pěkná ale!! Je to jako s ošetřovatelkou!!!!!!!! podej mi jehlu a nesnáším to👎👎👎🙍 změň to prosím👋👍✌
Příliš mnoho vyrušování reklamami.
Funish, ale není tam moc techniky, je potřeba vybrat vám ten zvýrazněný předmět a dát ho tam, kam říká šipka.
ექიმები საავადმყოფოს თამაშები როლური თამაშები riya
Velmi nudná aplikace....nemyslel jsem si, že se takto provede transplantace srdce...ten muž přišel pouze na operaci mozku a provedl transplantaci srdce 😂😂..i když aplikace vám dá úplné vodítko, po kterém to jen oceňují vy..„jste grt person“ podobně....ale pak má aplikace také atraktivní výhled na vše plné barev...jsem si zatraceně jistý...malé děti budou tuto aplikaci milovat
Poslední úroveň, kterou všichni nemůžeme dokončit, je v ní hlavní problém, takže jsem ji ohodnotil jednou hvězdičkou, ale ostatní věci jsou dobré
To je úžasná hra.. Je mi smutno pomyšlení, že v každé je jen srdce a obecné desatero.. Kéž by toho bylo víc.. jen tak dál!!
Je to dobrá hra. A pěkná hra. Myslím, že je to perfektní hra pro děti, jejichž představivost je stát se lékařem. Proč dávám pouze 3 hvězdičky, protože je jen málo úrovní a jen málo pacientů. Mám to odinstalované. Jedna věc, kterou chci vývojářům říci, je, prosím, dávejte více a více úrovní. A úrovně jsou velmi snadné a jednoduché. Říkám devoloperovi, dej víc a těžší úrovně. To je důvod, proč dávám pouze 3 hvězdičky. Jinak tato hra je dobrá. to je fantastické
Je to fantastická hra, prosím o novou aktualizaci
Je to skvělá hra, ale má příliš mnoho reklam
Je to zajímavá hra, rád ji hraji. Ale mohlo by to být i zajímavější. Trochu pomalé a více přidává, to je jediný problém
Nádherná hra pro děti, i když má příliš mnoho reklam. Úžasná grafika a detaily produkce jsou dobře vysvětleny…
Nebaví mě to, protože tato hra říkala jen to, abyste si dávali věci na tělo, jako není svoboda dělat věci. Myslím, že byste nás měli nechat dělat všechno a jen si dávat poznámky, co dělat.
Příliš mnoho reklam a velmi jednoduché, nic moc...nepůsobí to příliš realisticky, ale pro děti to není vůbec dobré...
Z ostatních recenzí si nemyslím, že tato hra se mnou bude fungovat, pokud se ukáže, že je nudná. Ihned ji smažu. Jakmile to uvidím, pokud je to nudné. Tři hvězdy jsou pouze za to, že si nejsem jistý, zda je to zábava nebo nuda. Takže si prosím nemýlte má slova, jako by byla špatná, právě teď hru stahuji. Doufám, že hra bude zábavná.
pořád to padá, nemůžu to hrát, pravděpodobně je to docela dobrá hra, ale nevím