Post by nesssandmentoly on Feb 12, 2022 13:26:48 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Beyblade Burst Rivals ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Beyblade Burst Rivals IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daudz punktu kapāt ▞▞▞
▞▞▞ Beyblade Burst Rivals 2022 version ▞▞▞
Lieliska spēle kvalitatīva spēle garduma spēle
Fps vai lag problēmas ir milzīgas
Sausage Wars.io Аркади odl
Lieliski pastrādāts ar jaunajiem atjauninājumiem...Bet beju krituma rādītājiem vairāk vajadzētu būt laupījumu kastēs...apmēram 95℅ gadījumu mēs nonākam pie lāpstiņām, kas ir ļoti kaitinoši.
Man ļoti patīk šī spēle, bet man nepatīk, kad aktivizējas beju tehnika. Tas ir tikai viens uzbrukums, es tai piešķirtu 5 zvaigznes, ja tai ir vairāk beju tehnikas vienā bejā.
Šī spēle bija lieliska... es spēlēju šo spēli 1 stundu, bet ir viena problēma.. šī spēle prasa vairāk vietas manā ierīcē!
Man patīk beyblade rivals spēle Ļoti laba, bet tai nav bezgalīga acchilic man patīk pārsprieguma sērija blakus tu ieliec dymate sēriju😍😀😃😍😍😍
Apbrīnojami, cik ilgi jums jāgaida, līdz tas pienāks
Tas ir ļoti foršs, taču vēlētos saņemt vairāk atjauninājumu. Mīlu visas bejas, bet nevēlētos iegūt to dublikātus. Un vēlētos arī jaunas bejas, piemēram, Lucifers, Brave Valkrie un Mirage un Vanish Fafnir. Bet mums patīk šī spēle, taču mēs nezinām, kā iegūt dzirksteļojošu spēli, taču tā ir ļoti forša
Šī ir ļoti interesanta un lieliska spēle, taču tās atvēršana prasa ļoti ilgu laiku.
Lūdzu, mainiet izaicinātāja balvas vairāku spēlētāju spēlē
Vienkārši ļaujiet man teikt, ka tā ir lieliska spēle un ļoti aizraujoša. Vienīgais iemesls, kāpēc es tam piešķīru 3 zvaigznes, ir tas, ka tas ļoti bieži sasalst ielādes laikā. Arī pilieni spēles ir tik bieži. Sāk kļūt nedaudz kaitinošas. Es vēlētos redzēt šo laboto bc. Man tas patīk, bet es to nespēlēšu, ja man būs jārestartē spēle.
Man patīk šīs spēles, jo šai spēlei ir bezmaksas delahoya un shu karuni, tā ir mana iecienītākā.
Man patīk šī spēle, tā ir labākā, bet būtu labāk, ja jūs varētu izvēlēties beyblade lādes iekšpusē
Sliktākais! Kad es gatavojos uzvarēt vairāku spēlētāju spēlē, tiek teikts, ka vairāku spēlētāju sesija ir beigusies... tik traki...
Šī spēle ir beigta, nav apkopes, interaktīvais personāls nedara savu darbu, nereaģē vispār, atmestais var viegli pamest pvp, lai iegūtu rangu, bet zaudētu. Nespēlējiet šo spēli, pretējā gadījumā jūs to nožēlosit.
Es dodu 3 zvaigznes, jo reklāmas mani sanikno, jo es spēlēju vienu maču, tad pievienoju uznirstošo logu, piemēram, bruhh, es pat nevaru mierīgi spēlēt
Šī spēle ir ļoti slikta, jo reklāma parādās pēc 5-5 sekundēm, tāpēc es nevaru spēlēt pareizi
Ai ātruma apļos ir tik stulbs, kāpēc es pats nevaru to izdarīt
Mans profesionālis
skatoties reklāmu, spēli. galvenās iezīmes: uzvariet divas cīņas - skatieties 30 sek. neizlaižami pievienojiet laimējiet preci - uzgaidiet līdz 20 stundām līdz lietošanai vai skatieties, pievienojiet par 2 stundām papildu punktus - ja jums paveicas, tas nereģistrējas, un jūs varat skatīties papildinājumus atkal
Man patīk šī spēle..... Es zaudēju vārdu. Šī ir patiešām interesanta spēle, bet man ir jautājums... Tāpēc mans jautājums ir, ka šajā Beyblade Burst Rivals spēlē Beyblade Burst Sparking un Beyblade Burst Dynamite Battle System Beyblade's arī nāks?
Veri plv
Pls ielieciet beyblade pārsprāgt novērtējuma beys
Beyblade Burst Rivals Başsındırma ohi
Lieliska grafika, dažādas bejas. Dažas kļūdas un problēmas, bet tas arī viss. Cerams, ka tie ir salaboti. PvP, kad esmu tajā iedziļinājies, arvien vairāk sāk šķist nelīdzsvarots. Vienīgais, kas man šajā spēlē dažreiz nepatīk, ir beju prasmes, salīdzinot ar citām, var būt ļoti nelīdzsvarotas. Dievs, tagad viņi ir pievienojuši izvairīšanās iespēju, un to var izmantot divas reizes mačā. Jūs varat izvairīties no paņēmieniem. MAN IZSKAŅAS LĪDZSVARĪGI!
Lūdzu, pievienojiet oriģinālos beyblades, piemēram, Dragoon, Dranzer, Driger, Draciel utt. To sērijveida versijas jau ir pieejamas.
Tas ir lieliski, bet vai savā spēlē esat instalējis Beyblade burst dzirkstošos bijas un stadionus
Beyblade Burst Rivals Başsındırma ohi
kad es dabūju šo spēli sākumā, man nepatika mehānika un superuzbrukumi bija grūti lietojami, bet tagad esmu patiešām labs, un vienīgais iemesls, kāpēc es izvēlējos 3 zvaigznes pirms mūsu ēras, nav neviena chozetsu vai turbo beija, un preces ir pārāk dārgas.
Man patīk šī spēle, bet tai nav Facebook saistīšanas iespējas.
Es tai piešķīru 3 zvaigznes, jo vakar ielāde bija ļoti ātra, bet šodien tā ir ļoti gara, un dažreiz tas ir kā roblox, jo, kad pievienojaties spēlei roblox, dažreiz notiek šādi: jūs esat nospiests darīt jūsu negaidītā iemesla dēļ. Tagad Beyblade pārsprāgt konkurenti ielādes ekrāns apstājas un saka: restart the game.i bija tik apmulsis, kad tas notika starp citu, kā es lejupielādēju šo lietotni, jo beyblade burst lietotne manā valstī nav pieejama.
Man vajag apmēram 10 minūtes, lai ielādētu spēli, un man ir labākais internets
Agrāk man patika šī spēle, bet tagad es pat nevaru piedalīties spēlē. Tas tikai iet, līdz apstājas. Otrkārt, kad es sāku spēli, tā daudz traucē un man ir labs interneta savienojums. Izņemot to, spēle ir ok.